Preskočite na glavno vsebino

... OČARA NA VSAKI POROKI!

Stenska poročna dekoracija


Zdaj, ko ponovno poganjajo prve cvetlice 🌸 in se na drevesih počasi, a vztrajno pojavljajo prvi listi, so številni pari tik pred poroko💍ali pa so ravno sredi načrtovanja velikega dne. Glavna sezona porok, ki traja od začetka maja pa tja do septembra, se namreč nezadržno približuje.

Kar se da, številni naredijo sami. Še posebej pri poročni dekoraciji so na voljo številne možnosti, da par k pomembnemu dogodku doda svojo individualno noto – in hkrati prihrani tudi nekaj denarja. 😉

Današnja dekoracija bo navdušila povsod – tako nad samopostrežnim bifejem ali pa kot ozadje za nepozabne poročne fotografije.

kaj potrebujete za izdelavo čudovite poročne dekoracije:

 • stensko ogledalo s kovinskim okvirjem
 • okrasni pladenj
 • kovinske ali lesene obroče (po želji)
 • bel sprej za lakiranje
 • umetne rože (v beli in roza barvi 😊)
 • trak s čipkami
 • pištolo za vroče lepljenje
 • laks
 • škarje in klešče
 • odejo iz flisa
 • perje in umetne bisere

in tako sem ustvarila čudovito poročno dekoracijo:

Ker sem primerni ogledali našla le z okvirjem v črni barvi, sem ju s sprejem za lakiranje prebarvala v belo. Če boste okvir barvali tudi vi, pred tem – če je le možno – ne pozabite ogledala odstraniti iz okvirja oz. ga vsaj dobro zaščititi, da sprej pomotoma ne zaide na ogledalo. 😉

Metallspiegel mit Lackspray in die gewünschte Farbe bringen Metallspiegel mit Lackspray in die gewünschte Farbe bringen

 

Ko sta okvirja ogledal pobarvana na želeno barvo, se lahko lotimo ustvarjanja cvetličnega prepleta z umetnimi rožami. S pomočjo laksa in pištole za vroče lepljenje cvet za cvetom pritrdite na okvir, med cvetove pa dodajajte tudi liste, saj bodo le-ti poskrbeli za čudovit kontrast.

Kunstblumen mit Hilfe einer Angelschnur am Wandspiegel befestigen Kunstblumen mit Hilfe einer Angelschnur am Wandspiegel befestigen

 

Še bolj romantičen videz vaše kreacije lahko ustvarite z dodatki perja in umetnih biserov.

Okrasni pladenj sem polepšala s čipkastim trakom in na polovico pladnja namestila umetne rože. Če bi želeli vašo stensko dekoracijo povečati, lahko z rožami okrasite tudi dodatne kovinske obroče, ki jih nato namestite na stensko in okrasni pladenj.

Da sem dobila resice, sem razrezala odejo iz flisa. Ko je vse pripravljeno, ogledalo pritrdimo na steno in manjše dodatne cvetlične elemente s pomočjo laksa privežemo na ogledalo.

Dekotablett mit Kunstblumen und Spitzenborte verzieren Die Fransen aus einer Fleecedecke schneiden

 

Nato na okvir navežemo še resice.

In tako je stenska dekoracija za veliki dan končana. 😊

Poizkusite jo izdelati tudi vi!

Iva

Iva, 33

Upravljalka vsebin

Preberite, kako izdelki delujejo in jih izdelajte sami. Tako preprosto je!

Več o meni

Ta objava je trenutno še brez komentarjev!

Ustvarite komentar