Preskočite na glavno vsebino

...za poletni oddih v objemu vaše terase

Tropska oaza


Oaza sproščanja v vašem domu

Končno je prišlo poletje in z njim priložnost, da vaša terasa postane živahna  tropska oaza sproščanja. Po napornem delovnem dnevu se prepustite toplim sončnim žarkom v udobju domače terase in se odpočijte. Ob koncih tedna pa lahko organizirate pravi poletni »pool party« za družino in prijatelje. S pravim izborom poletne opreme ter dodatkov za dom v sezonskih barvah boste ustvarili popoln ambient za poletno sezono in prijetna druženja ter prenesli tropsko vzdušje kar v na svoj domači vrt.

Vrtna garnitura je kraljica terase

Najpomembnejši pohištveni element vaše tropske oaze sproščanja je udobna vrtna garnitura. Če imate veliko prostora, izberite večjo garnituro, ki jo dopolnjujeta eden ali dva vrtna stola. Za popolno udobje jo obložite z mehkimi sedežnimi blazinami v poletnih barvnih tonih, stil pa zaokrožite s šik okrasnimi blazinami. Pustite domišljiji prosto pot in ne skoparite s poletnimi barvami v modrih, zelenih in rumenih tonih v kombinaciji s tropskimi ali morskimi vzorci. Barska miza na terasi? Zakaj pa ne. 🙂  V videzu ratana z visokimi barskimi stoli bo pričarala posebno mladostno ozračje. Poletni večeri bodo v družbi vaših družinskih članov in prijateljev tako zares popolni. Če pa se želite samo sprostiti in preprosto uživati na vaši terasi ali balkonu, pa si omislite visečo mrežo v svežih poletnih barvah.

Prijetna poletna druženja

Topli poletni dnevi so naravnost odlični za piknike in večerna druženja, ki pa se lahko zavlečejo tudi dolgo v noč. Popestrite vaša druženja in klasični žar nadomestite s trendovsko posodo za ogenj. Poleg posode za ogenj za popolno doživetje potrebujete še nekaj drv, palic in pa seveda neskončno število penic za pečenje. 🙂 #nomnom Tako boste lahko sedeli ob prijetnem ognju, obujali spomine na otroštvo, se smejali in preživeli zares lep večer v krogu tistih, ki jih imate najrajte. Ob posebno vročih dnevih pa ne pozabite na prijetno osvežitev. Priljubljene posode za pijačo bodo poskrbele, da vas žeja na pikniku ne bo ovirala. Idealna izbira za večjo družbo je velika hladilna torba, ki nudi ogromno prostora za vse vrste osvežilnih pijač.

jedilni pribor in pisana posoda

Čar se skriva v detajlih

Za celovit in zaokrožen videz vaše tropske oaze bodo poskrbeli prikupni dodatki za dom in trendovski dekorativni elementi. Trend letošnjega poletja so zagotovo namizna svetila in laterne v obliki kaktusa ali ananasa, ki bodo prijetno osvetlila celotno teraso. Krožniki in kozarci v pisanih odtenkih bodo ustvarili živahno tropsko vzdušje in navdušili vaše goste. Teraso obkrožite z nekaj okrasnimi rastlinami, ki bodo dodale pridih svežine v vsakem delu dneva. Obvezna oprema za poletni »pool party« pa so napihljive blazine v oblikah tropskega sadja ali pa napihljivi flamingo, ki tudi letos kraljuje na vseh lestvicah popularnosti.

Ta objava je trenutno še brez komentarjev!

Ustvarite komentar

Tudi vam bo všeč